Skip to content

La zona de la cascada

El riu Foix té una llargada de 48,07 Km, neix a la serra de la Llacuna, passa per sota la muntanya del Santuari de  la Mare de Déu de Foix, travessa la comarca de l’Alt Penedès de nord a sud passant prop de sant Martí Sarroca, Santa Margarida i els Monjos i Castellet, travessa a continuació la serralada litoral (on es construí el pantà de Foix per un millor aprofitament de les seves aigües )i desprès creua la Plana de la costa desembocant al mar Mediterrani prop de Cubelles. Un dels seus principals afluents es la riera de Pontons, la que passa per Torrelles de Foix aquí a les Fonts de les Dous.

Aquesta riera es la que cau en  cascada al pèlag gran de les Dous. Malauradament en algunes èpoques de l’any la sequera ens deixa sense aquesta espectacular cascada, digna d’admirar.

Màxima precaució Aigües Fredes i Profundes.

Restringit el bany a 8 banyistes al mateix temps.

Per evitar que les petites deixalles quedin dipositades entre les roques, o caiguin dins l’aigua, queda restringida l’entrada amb menjars i begudes.

Anuncis
One Comment leave one →
  1. Alícia permalink
    Juliol 20, 2012 9:45 pm

    Recomano la visita a la cascada a totes aquelles persones que vulguin sentir el contacte amb la natura des del respecte per aquests entorns únics. He sabut que ara a l’estiu no cau aigua, estic segura que el seu encant segueix present..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: